Post by smakfudnaegardclar on Mar 14, 2022 0:17:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wild Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wild Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αυξήσει το hack πολύτιμων λίθων ▞▞▞
▞▞▞ The Wild Case 2022 version ▞▞▞
Tri Peaks Solitaire Islands Kartu lapo
The Wild Case Aventură rnjm
The Wild Case Petualangan fkgp
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι μακάρι να υπήρχαν κι άλλα παρόμοια
Το λατρεύω 😍
Πάρα πολύ κουβέντα
Αυτό πρέπει να είναι το πιο βαρετό παιχνίδι που έγινε ποτέ. Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι. Ήθελα να παίξω ένα καλό παιχνίδι, αλλά αντ' αυτού έπρεπε να κάνω πολύ διάβασμα και να πηγαίνω πέρα δώθε.
Πραγματικά διασκεδαστικό, εύχομαι κάποιος να κάνει περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό.
The Wild Case Seikkailu eru
Τόσο πολύ αργό...
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Το μέρος 2 κοστίζει 5$ για να παίξετε
The Wild Case 冒險 zeea
Καλό παιχνίδι. Το τελείωσα ελπίζω να έρθουν κι άλλες σειρές. το αγάπησα
Έπαιξα μόνο το demo, όχι την πλήρη έκδοση. Αλλά ήταν ένα ωραίο παιχνίδι πόντους και κλικ. Κανένα παράπονο.
Καλό παιχνίδι περιπέτειας. Τα παζλ είναι καλά, λογικά, όχι πολύ δύσκολα ή περίεργα. Τέλεια όπως είναι. Καλή ιστορία και υπέροχα γραφικά. Η μουσική είναι επίσης πολύ ωραία. Μου άρεσε να το παίζω.
Το παιχνίδι ξεκινά κανονικά, αλλά τα κλικ του ποντικιού δεν έχουν αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ ένα MINIX neo 22 με Android 9. Το MINIX neo είναι μια καθαρή συσκευή Android 9.0 και όχι Android TV. Αυτά τα κουτιά με εξωτερική οθόνη λειτουργούν κανονικά με όλα τα παιχνίδια με σημεία και κλικ, εκτός από μερικά που χρειάζονται τσίμπημα δύο δακτύλων. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσες να το φτιάξεις. Τα παιχνίδια σας φαίνονται καλά και ακούγονται υπέροχα σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου.
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους προγραμματιστές σας που απάντησαν στην κριτική μου και για τη διόρθωση των προβλημάτων που αντιμετώπιζα. Εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ με τις διορθώσεις σας που κατέληξα να αγοράσω την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού.!!!😊😊😊!!!! Ελπίζω/αναρωτιέμαι αν θα υπάρξουν περισσότερα επίπεδα;
Όχι καλά😐. Δεν θα φορτώσει μετά την εισαγωγή, δυστυχώς, επειδή φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παγώνει μόλις φτάσει στο τρένο.
Στην αρχή ήθελα απλώς να διαγράψω το παιχνίδι και να τελειώσω, αλλά κάτι με τραβούσε συνέχεια. Έτσι αγόρασα το παιχνίδι..... έδωσα μεγάλη προσοχή στις εργασίες που είχα στο χέρι και ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Αν και θα ήθελα να ήταν περισσότερο.....το απόλαυσα.
Είναι λίγο πολύ σύντομο, αλλά εξακολουθεί να είναι φανταστικά παιχνίδια... Η ιστορία φαίνεται βιαστική στο τέλος. Τα γραφικά είναι βαθιά, αλλά η ιστορία είναι μέτρια. Το παζλ είναι καλό σε ορισμένες δουλειές, ειδικά στο πρώιμο παιχνίδι. Χρειάζεστε κάποιες εργασίες με έλεγχο, ειδικά όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σας. Αλλά ακόμα 5 αστέρια.
Καλό παιχνίδι αλλά όχι δωρεάν
Πληρωμένο ααπ
Αυτό το παιχνίδι ήταν ακριβώς αυτό που θέλω σε ένα παιχνίδι 2D point and click. Δεν ήταν γεμάτο χρώματα brite (BLAH) και χωρίς παιχνίδια κρυφών αντικειμένων ( Woohoo)! Μου έδωσε δονήσεις True Fear2. Το οποίο είναι ένα συν στο βιβλίο μου. Το μόνο κακό που έχω είναι ότι δεν ήταν αρκετό. Αλλά παρόλο που ήταν μια σύντομη εμπειρία, ένιωσα έκρηξη.Παρακαλώ κάντε περισσότερα παιχνίδια όπως αυτό αλλά περισσότερο;! Ευχαριστώ παιδιά. Υ.Γ. Το συνιστώ σε όποιον του αρέσουν τα παιχνίδια 2D P&C. Εχει πλάκα. Μην ακούτε τους αρνητές!!!
Φοβερά γραφικά. Παρόλο που κόλλησα μερικές φορές (ειδικά με το πέταλο), ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Ο χρόνος που αφιερώθηκε στο παιχνίδι άξιζε τον κόπο και η τιμή δεν είναι επίσης κακή.
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις.
Κλείνει
Αποφάσισα να μην αγοράσω ακόμα το πλήρες παιχνίδι, αλλά η δωρεάν δοκιμή δείχνει πολλά υποσχόμενα. Ήταν σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με το «κάνω πολλές χάρες» για χαρακτήρες, αλλά έπαιξα μόνο την αρχή. Τα γραφικά και ο ήχος είναι φανταστικά, εύχομαι επιτυχία στο παιχνίδι.
Μεγάλη ατμοσφαιρική ιστορία
Το παιχνίδι δεν είναι δωρεάν.
Είναι υπέροχο παιχνίδι για να περνάς την ώρα που μου αρέσει το πόσο σκληρός είναι πριν μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πραγματικά το αφεντικό κάθε καταστροφής.
Μακάρι να μπορούσα να του δώσω ένα μηδέν!!! Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών
Απλό αλλά ακόμα διασκεδαστικό. Είναι αρκετά σύντομο και προβλέψιμο αλλά μου άρεσε.
Δεν λειτουργεί για μένα. Μόλις κάνω κλικ στο νέο παιχνίδι, μένει σε μια κενή οθόνη.
Η έκδοση 1.1.9 δεν λειτουργεί στο Pixel 4 xl. Παγωμένο μετά την έναρξη του νέου παιχνιδιού, αλλά λειτούργησε μετά από επανεκκίνηση.
Το αγάπησε απολύτως
Γιατί διάολο αυτό το παιχνίδι δεν είναι στην πρώτη λίστα;; Το βρήκα κατά λάθος ενώ έψαχνα για παιχνίδια Point click. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!! Όμορφα προσαρμοσμένο παιχνίδι σημείου και κλικ με καλή ιστορία και κινούμενα σχέδια. Το αγάπησε εντελώς. Συνεχίζουμε να φτιάχνουμε τέτοια παιχνίδια.
Απόλαυσα το παιχνίδι 😁
Μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια περιπέτειας, αλλά αυτό δεν το έκανε για μένα. Αδύναμο και πολύ γραμμικό στο παιχνίδι.
δεν είναι ευχάριστο.
Μεγάλος!
The Wild Case Pakikipagsapalaran jch
Φοβερό παιχνίδι! Τα παζλ είναι εύκολα, ο έλεγχος είναι ομαλή, η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και τα γραφικά είναι υπέροχα! 👍🏻
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Φοβερά γραφικά. Ωραίο σενάριο. Πολύ διαδραστικό.
Το Megaphone ήταν πολύ δύσκολο να δεις τα υπόλοιπα ήταν όλα καλά και διασκεδαστικά
Έπρεπε να πληρώσω για αυτό πριν μπορέσω να βρω αν μου άρεσε. Αυτή η μορφή παιχνιδιού είναι χάλια. Χωρίς κουμπί υπόδειξης. Αν έβγαινες έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή.
Δεν είναι πρόθυμοι, τα παιχνίδια είναι υποτονικά και επαναλαμβανόμενα, η αλληλεπίδραση χαρακτήρων είναι βαρετή και επίσης επαναλαμβανόμενη. Θα ήλπιζα σε κάτι καλύτερο. Επίσης, δεν προσφέρονται ενδείξεις. Αισθάνεται σαν ένα παιχνίδι πριν από 20 χρόνια.
Καλό παιχνίδι
Αυτό θα είχε πολύ υψηλότερη κριτική από εμένα αν μπορούσα να τελειώσω το παιχνίδι!! Πάγωσε στο τέλος, οπότε ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Χωρίς spoilers αντιμετώπισα τον ένοχο και μπαμ! Κολλημένος. Το δοκίμασα μερικές φορές και το ίδιο. Δεν είμαι χαρούμενος που πληρώνω για ένα παιχνίδι και δεν μπορώ να δω το τέλος!! Νιώστε ληστεία. Δεν έχει νόημα να ζητήσετε από την Google επιστροφή χρημάτων, γιατί οι ψεύτικοι δεν το σκέφτονται καν. Κακή πρακτική
Μου άρεσε το animation, οι χαρακτήρες και η ιστορία. Πιο δύσκολο από τα άλλα παιχνίδια όπως το Sonya και το Stormhill λόγω της έλλειψης επιλογών βοήθειας. Είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτού του στούντιο και αγοράζω όλα τα παιχνίδια τους. Ανυπομονώ για την πλήρη έκδοση.